Özel Tasarım Nikah Şekerleri

Düğüne ve kişiye özel nikah şekeri siparişleriniz için için bize ürünün kodunu ve sipariş miktarını içeren bir e-mail(ashetasarim@yahoo.com.tr )ile ulaşabilirsiniz. Ödeme için vereceğimiz banka hesap numarasına eft veya havale yaptıktan sonra en geç 1 hafta içinde ürününüz kargoya verilir.250 YTL ve üzeri siparişlerde ürün kargo ücreti tarafımızca ödenir.

Tuesday, October 31, 2006

Prestij Peçetelik Nikah Şekeri Serisi -3


Turuncu swarowski kristal görünümlü boncuklardan yapılmış peçetelik nikah şekerinin üzerindeki çiçeğin yaprakları tek tek elde örülmüştür. Peçetelik olarak kullanılabilecek bir nikah şekeri olduğundan yemek masalarına ayrıca peçetelik seçme ihtiyacını ve masrafını ortadan kaldıracaktır.

Fiyatı: Adet için 6.50 YTL

Sipariş için: ashetasarim@yahoo.com.tr adresine mail gönderiniz. Minimum 6 adet olmak koşuluyla; nikah şekeri dışında peçetelik olarak da istediğiniz adetlerde sipariş gönderimi yapmaya başladık. Kendi eviniz ve ev kutlama hediyesi/yeni evlilere hediye/ yılbaşı hediyesi olarak sipariş verebilirsiniz.

3 Comments:

Blogger Unknown said...

davetiye

9:05 AM  
Blogger Unknown said...

This comment has been removed by the author.

9:05 AM  
Blogger Unknown said...

nikah şekeri

9:06 AM  

Post a Comment

<< Home

Hosting
Web Site Hit Counters
Free Web Counter Toplist Site ekle adres ekle siteni ekle sitelere kaydet web site en iyi yeni siteler evlilik le iligli adresler rehberi